Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Α-Ω ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕς ΠΟΙΚΙΛΛΙΕΣ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΤΡΟΦΗ ΠΤΗΝΩΝ-ΖΩΩΝ σε αγροκτήματα ή σε ιδιωτικά κοτέτσια Ηλεκτρονικό καταστημα www.sporosbank.com
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Η ποικιλλία αυτή χρονολογείται απο το 1840. Επίσης γνωστό ως Κάστανο φασόλι, λόγω της γεύση κάστανου που έχει. Μπορεί να φαγωθεί και ως φρέσκο. Πλούσια γεύση με καλές αποδόσεις. Νοστιμότατο σε σαλάτες ή βραστά ή φασολάδα. Τόσο όμορφο, που έχει ακόμη χρησιμοποιηθεί σε κοσμήματα. Χρειάζεται 85-100 ημέρες για ανάπτυξη. Αναπτύσσονται όπως όλα τα μεγάλα φασόλια.Θέλουν το χρόνο τους. Στο Περού ΛΙΜΑ ΠΕΡΟΥ ο αντίστοιχος σπόρος υπάρει εδώ και 600 χρόνια.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
Α-Ω ΣΠΑΝΑΚΙ MALABAR ΔΙΑΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΙΖΕΙ
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Σχόλια