Α-Ω Αλόη Αρμπορεσενς Aloe arborescens.Αλόη που να αντέχει στην Β. Ελλάδα σε παγετό

 

Η Aloe arborescens αντέχει εώς -5 είναι η πιο ανθεκτική Αλόη για την Β. Ελλάδα.

Οικογένεια: Asphodelaceae έχει Ανθεκτικότητα: έως 22 βαθμούς F.Πολυετείς 

χυμώδεις προέρχεται από τη Νότια Αφρική.

 

Μεγαλώνει εώς 8 πόδια ψηλό, τα άνθη των φυτών είναι χρώματος και μορφής κοραλλιογενείς-κόκκινο το φθινόπωρο ή / και το χειμώνα.  

 Όπως και Aloe Vera, έτσι και η Aloe arborescens είναι ένα προτιμώμενο είδος για την παραγωγή του τζελ αλόης, το οποίο περιέχει alantoin και επιταχύνει την επούλωση των ανοιχτές πληγές, κοψίματα και γρατσουνιές αρκετά αισθητά. καθώς και για τη θεραπεία ηλιακού εγκαυματος.    

Τα φύλλα του φυτού, που περιέχει τόσο την ανθρακινόνη-φορτωμένο underskin και της γέλης, χρησιμοποιούνται στην κατασκευή αντικαρκινικών φαρμάκων για τη θεραπεία προχωρημένα στάδια του καρκίνου - μετά τη μετάσταση.  

Αυτή η δραστηριότητα αποδίδεται σε 3 διαφορετικούς μηχανισμούς: αντιπολλαπλασιαστική, ανοσοδιεγερτικές και αντιοξειδωτικές. Εδώ είναι μια σύνδεση με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ενεργά συστατικά στην αλόη arborescens και τη χρήση της στη θεραπεία του καρκίνου Η Arborescens Aloe είναι μια εξαιρετική επιλογή για γλάστρες οπουδήποτε, ή σε εξωτερικούς χώρους ανάπτυξης σε παραθαλάσσιες ή ορεινές περιοχές.

 Όταν φυτεύετε σε γλάστρες τα φυτά, βάλτε τα σε εσωτερικούς χώρους σε ένα φωτεινό παράθυρο, σε σκιερό θερμοκήπιο ή στη βεράντα το καλοκαίρι. Είναι ανθεκτικές στην ξηρασία, αλλά επίσης, μεταξύ των άλλων φυτών αλόης έχουμε αυτή είναι η  πιο ανεκτική στο κρύο.

 

 


 

  Για παραγγελία στείλτε μύνημα zevs2013ltd@yahoo.gr

-4ευρω 20 σπόροι

-Φυτό σε γλάστρα 7 ευρω

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις