Α-Ω Ντοματίνια, χρώματα γεύσεις, σχέδια. Υπέροχα ντοματίνια στις σαλάτες μας.Μαυρο τσέρυ, κίτρινη σταφίδα, βελανίδι χιώτικο, φραουλοντοματίνι, ντοματάκι Σαντορίνης, ντοματίνι αχλάδι. Σπόροι και καλλιέργεια.


Κίτρινο Ντοματίνι Σταφίδα.

Ντοματίνι Βελανίδι

Φραουλοντοματίνι

Μαύρο Τσέρυ

Κίτρινο Αχλάδι

Πολλές γεύσεις, όλα υπέροχα δίνουν στις σαλάτες μας χρώμα. Δίνουν στην μαγειρική μας πινελιές χρωμάτων.

Τα ντοματίνια αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για να φυτέψουμε την άνοιξη στο μπαλκόνι μας σε γλάστρα ή σε ζαρντινιέρα. Ακόμη και για τον πιο άπειρο στην κηπουρική, τα ντοματίνια μπορούν να καλλιεργηθούν εύκολα ντοματίνια, σε μικρό χώρο και να μας δώσουν μία αρκετά ικανοποιητική παραγωγή. Η συγκομιδή των καρπών των ντοματινιών ξεκινά συνήθως περίπου 2,5 μήνες μετά τη φύτευση.

 Οι περισσότερες ποικιλίες ντοματινιών είναι αρκετά ανθεκτικές και αποδοτικές. Τα ντοματίνια, όταν φυτευτούν, συνήθως φτάνουν ως και τα δυο μέτρα ύψος ενώ παρουσιάζουν παραγωγή ακόμη και μέσα στον χειμώνα.
Οι ποικιλίες ντοματινιών που ξεχωρίζουν για καλλιέργεια σε γλάστρα είναι τα ντοματίνια που δίδουν καρπούς σε σχήμα βελανιδιού με γλυκιά γεύση ή τα ντοματίνια τσέρι-Σαντορίνης, με μικρούς και σφαιρικούς καρπούς και σχετικά υπόξινη γεύση.

Σπόρους από ιδιαίτερες ποικιλίες παραδοσιακές θα βρείτε εδώ
 http://www.sporosbank.com/423483996/category/562591/%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%83

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις