Α-Ω ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΖΑΧΑΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΛΙΕΣ. Παραδοσιακοί Σπόροι ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑ, ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΣ, KLONDIKE BLUE RIBBON


Εάν ψάχνετε εκείνες τις παλιές γεύσεις όπου το καρπούζι μόλις μπήγεις το μαχαίρι κάνει κρακ και σπάει, και είναι σκέτη ζάχαρη, τότε θα πρέπει να καλλιεργήσετε στο μποστάνι σας αυτές τις ποικιλίες.
-ΓΗ και ΟΥΡΑΝΟΣ πράσινο ανοιχτό καρπούζι, κατακόκκινο και ζαχαρωμένο μέσα.
-Το λουκούμι του Πασά, μια παλιά ποικιλλία από την Ανατολία και αυτή σκέτη ζάχαρη, ένα καρπούζι λουκούμι.
-KLONDIKE BLUE RIBBON Αμερικάνικο επίσης πολύ καλό γίνεται εώς 15 κιλά.

Σπόρους θα βρείτε εδώ
http://www.sporosbank.com/423483996/category/562621/%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%b6%ce%b9%ce%b1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις