Α-Ω Χειμερινή κολοκύθα μπλέ Κουίνσλαντ.Queensland blue.Αμερικάνικη μπλε κολοκύθα


Μαύρη μπλέ κολοκύθα γλυκιά οργανική
  
Σχετικά με Κουίνσλαντ Μπλε Σκουός: Αυτή κειμήλιο μπλε σκουός εισήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1932 από τον Arthur Yates & Company του Σίδνεϊ. Σκουός, όπως  ονομάζονται κολοκύθες στην Αυστραλία, και είναι διαθέσιμη όλο σχεδόν το χρόνο? Οι Αυστραλοί αγαπούν αυτό το λαχανικό και την προετοιμασία της με αμέτρητους τρόπους, ένα από τα πιο δημοφιλή είναι μια σούπα κολοκύθας / σκουός.



Αν είστε Κηπουροί μπορεί να θέλετε να ξεκινήσετε την καλλιέργεια σκουός σπόρους στους εσωτερικούς χώρους, θερμοκήπιο . Τοποθετούμε δύο σπόρους ανά δοχείο, αργότερα κόβουμε το ασθενέστερο δενδρύλλιο.  
Φυτεύουμαι περίπου μία εβδομάδα μετά τον παγετό ή όταν η θερμοκρασία του εδάφους φτάνει κατά μέσο όρο 60 βαθμούς F, φυτών τα φυτά σε πολύ πλούσιο χώμα 8-10 'εκτός στις σειρές 10-12 «χώρια.  
Αποφύγετε  τη φύτευση τους με πατάτες.

Καλλιέργεια Queensland Μπλε Σκουός 
Σπόροι: Από το φυτό δεν ανέχεται τον παγετό, παρέχει προστατευτικά καλύμματα, αν κρύο απειλεί. Κρατήστε το χώμα υγρό ανά πάσα στιγμή, αλλά να αποφύγει να πάρει τα φύλλα υγρά καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει ασθένειες, όπως η σήψη ή ωίδιο. Όταν τα αμπέλια αρχίζουν να αναπτύσσουν, ένα στρώμα από σάπια φύλλα ή άχυρο θα βοηθήσει να διατηρήσει την υγρασία και τον έλεγχο των ζιζανίων? σάπια φύλλα, επίσης, θα κρατήσουν τα κολοκυθάκια καθαρά και την προστασία τους από την υπερβολική επαφή με το χώμα. 

 Συγκομιδή Queensland Μπλε Σκουός: Οι Κολοκύθες μπορούν να συλλέγονται αμέσως μόλις ο κορμός αρχίζει να στεγνώνει και το δέρμα γίνεται πολύ δύσκολο να τρυπηθεί με το νύχι. Επειδή το κρύο μπορεί να βλάψει τα κολοκυθάκια, θα πρέπει να συλλέγονται πριν από τον πρώτο παγετό. Κόβουμε το στέλεχος με ένα κοφτερό μαχαίρι, αφήνοντας 2-3 "μήκος βλαστου".  Αν το στέλεχος κοπεί κατά λάθος να το χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν συντομότερα, δεδομένου ότι αυτό θα τη χαλάσει γρήγορα. Αφήνετε τις κολοκύθες στον ήλιο ή ξηρό μέρος μέχρι το στέλεχος συρρικνώνεται? Μην πλένετε τα αυτά που σκοπεύετε να αποθηκεύσετε. Queensland Blue είναι ένα γλυκό κολοκύθι που αποθηκεύει πολύ καλά.


Αποθήκευση Queensland Μπλε Σκουός Σπόροι: 
Μέχρι τη στιγμή που η κολοκύθα έχει ξεραθεί  οι σπόροι είναι ώριμοι. Κόψτε το σκουός ανοιχτό, αφαιρέστε τον πολτό και τους σπόρους, και ξεπλύνετε τον πολτό. Βάλτε το μείγμα σε ένα μπολ με νερό για να αφαιρέσετε το υπόλοιπο πολτό? Οι καλοί σπόροι θα βυθιστούν στο νερό, οι άλλοι θα επιπλεύσουν. Αφαιρέστε τα καλά τους σπόρους και απλώστε τα έξω να στεγνώσει για 2-3 εβδομάδες, ανακατεύοντας τους μερικές φορές για να βεβαιωθείτε ότι στεγνώσει εντελώς. Αποθηκεύσατε τους σπόρους σε δροσερό, ξηρό μέρος για έως και 4 χρόνια.

Είναι μονοετές φυτό 101-110 ημέρες, που μπορεί να αυξηθεί μέχρι 20 κιλά.



 Οι Queensland Μπλε - έχουν μια νόστιμη, βαθύ πορτοκαλί σάρκα και κρατά πολύ καλά αρκετό διάστημα. Μπορεί να ψήνονται, να γίνουν βραστά και πουρέ. Μια κοινή ποικιλία είναι Ironbark.

Σπόροι θα διατίθονται από Φθινόπωρο 2015. Μπορείτε να παραγγέλνετε στέλνοντας μαιλ στο zevs213ltd@yahoo.gr

 

ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΤΙΜΗ
10 ΣΠΟΡΟΙ
4,00€

20 ΣΠΟΡΟΙ
7,00€

50 ΣΠΟΡΟΙ
15,00€


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις