Α-Ω Φρέσκα κρεμμυδάκια πάντα στο σπίτι σας. Καλλιεργήστε τα κρεμμυδάκια στο μπαλκόνι πανευκολα



DIY-Vertical-Onion-PlanterΜπορείτε να κάνετε πολλά πιάτα με τα κρεμμύδια, αλλά ακόμα κι αν δεν είστε οπαδός του αυτό το λαχανικό, υπάρχει πάντα χώρος για ένα λεπτό κομμάτι κρεμμύδι να προσθέσετε λίγη γεύση στο γεύμα που μόλις προετοιμασμένοι για την οικογένεια ή τους φίλους σας .  

Και τις περισσότερες φορές, έχετε κάποια κρεμμύδια στην κουζίνα αλλά δεν είναι τόσο φρέσκα όσο θα θέλατε. Μια ωραία λύση σε αυτό είναι να καλλιεργήσουν τα δικά σας τα κρεμμύδια.  

Μην πανικοβάλλεστε, δεν θα χρειαστεί έναν κήπο, γιατί είναι αυτό που αυξάνεται κατακόρυφα στο περβάζι. Με αυτό τον τρόπο, θα εξοικονομήσετε χώρο και να είναι πράσινο! Εδώ είναι τι θα χρειαστείτε: 5 λίτρων πλαστικό μπουκάλι? • ένα ψαλίδι; κρεμμύδια? το έδαφος? το νερό?Ξεκινήστε με αποκοπής το λαιμό του ΡΕΤ. Punch μερικές τρύπες σε αυτό, με το ψαλίδι

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι οι βλαστοί κρεμμυδιών τοποθετούνται μέσα από τις τρύπες. Βάλτε τα στρώματα του εδάφους και τα λάχανα, προσθέτοντας τους έως ότου το μπουκάλι είναι γεμάτο. Μπορείτε να προσθέσετε το λαιμό πίσω (απλά ταινία γύρω) ή να το αφήσετε έτσι. Ποτίστε το χώμα και να το θέσει στο περβάζι σας. Σε καμία στιγμή, τα κρεμμύδια θα φυτρώσει από τους βολβούς, μπορείτε να τα παρακολουθώ να μεγαλώνουν, και τελικά να αρωματίζουν το φαγητό σας με αυτούς. Απολαμβάνω!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις