Α-Ω ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΜΑΡΑΝΘΟ ΛΑΧΑΝΙΚΟ Βρώσιμα ΄χόρτα για τον κήπο





Η ετήσια ποικιλία κόκκινου Amaranth παράγει όμορφα κόκκινα ριγωτά φύλλα που καταναλώνονται φρέσκα και ή μαγειρευτά.  
Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα λαχανικά σε κινέζικα και βιετναμέζικα πιάτα με τηγανητές πατάτες και τα κόκκινα φύλλα να δίνουν χρώμα κόκκινο στο πιάτο. Σε αντίθεση με πολλά άλλα χόρτα, όπως η μουστάρδα και το σπανάκι, το αμάραντο αγαπά τη θερμότητα, έτσι θα το καλλιεργείστε την Άνοιξη για να το φάτε καλοκαίρι Οι σπόροι είναι επίσης βρώσιμοι και είναι πλούσιοι σε πρωτεΐνες ψευδοσπέρμα. Τα φύλλα αμαράνθου περιέχουν τρεις φορές το ασβέστιο και πέντε φορές τη νιασίνη των φύλλων σπανακιού.Θερμοκρασία εδάφους: 60-90 ° FΒάθος φύτευσης: 3/8 "Βλάστηση: 3-10 ημέρεςΎψος κατά την ωριμότητα: 3'-6 'Ημέρες μέχρι ωριμότητα: 50 ημέρεςΔιαφορά μετά από αραίωση: 6 "-18"
Το Amaranth ταιριάζει  με αργιλώδες και αργιλώδες έδαφος. Είναι πολύ ανεκτική σε ξηρασία, Φύτευση και καλλιέργεια: Άμεσος σπόρος μετά το έδαφος έχει αρχίσει να ζεσταίνει την άνοιξη. Ο σπόρος είναι πολύ λεπτός, ώστε να μπορείτε να το αναμίξετε με έναν μεταφορέα όπως άμμος ή καφέ.
Συγκομιδή και αποθήκευση: 

Για τα χόρτα, η συγκομιδή  γίνεται πριν εμφανιστούν τα λουλούδια. Μπορείτε να μαζέψετε ολόκληρο το φυτό ή να κόβετε φύλλα. 


Σπόρους θα βρείτε στο sporosbank.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις