Α-Ω Σπόροι από Καπνο πίπας, πούρου, σπάνια ποικιλλία απο το Μεξικό Ισλέτα Πουέμπλο.Καλλιέργεια καπνού Isleta Pueblo.Σπόροι διάφοροι από ποικιλλίες καπνού από όλο τον κόσμο


Ο καπνός  Isleta Pueblo είναι μια σπάνια ποικιλία  καπνού Rustica καταγωγής από το Νέο Μεξικό.

Είναι πολύ γρήγορη καλλιέργεια και ωριμάζει σε λιγότερο από 40 ημέρες.

Αναπτύσσεται εώς  5 πόδια. Ανέχεται δροσερό καιρό  και μπορούν να φυτευτούν νωρίτερα από ό, τι πολλές άλλες καπνού, οπότε μπορεί να μπει και σε 2 περιόδους.

Τα φύλλα είναι σκούρο πράσινο και έχουν ένα παχύ ελαστική υφή και είναι στρόγγυλα στις άκρες σε σχέση με τα υπόλοιπα φυτά καπνού.

Όπως και πολλά άλλα RUSTICAS, το Isleta Pueblo έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νικοτίνη.
 
Μια άγρια ινδιάνικη ποικιλία από το Pueblo νότια του Albuquerque, Νέο Μεξικό.

Είναι ιδανικός καπνός για μίξεις   για σωλήνες και πούρα, πίπα. Κάνει και για μάσημα, αλλά σας παρακαλώ να είναι πολύ προσεκτικοί αν σκοπεύετε να το πράξουν.

Θεωρείται μια από τις κορυφαίες ποικιλίες καπνού δυτικού τύπου λόγω της πολύ καλής ισορροπίας που έχει σε άρωμα και γευση.
Χρησιμοποιείται στην εταιρία  Wild Guns κάνοντας μια συνταγή blend της δεκαετίας του 1930 με τις ίδιες ποικιλίες καπνών που χρησιμοποιούσαν τότε έκανε την μίξη barley me Isl;ea Pueblo.

 Είναι επίσης ένας πολύ καλός επικονιαστής attractor και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα φυτό παγίδευσης για τα παράσιτα που είναι εν μέρει για τα φυτά της οικογένειας Solanaceae - συμπεριλαμβανομένων και των τοματών, πιπεριές τσίλι, και τις μελιτζάνες όπως και να φτιάξετε διάλυμα ψεκασμού για βιολογικά ψεκάσματα.

Εάν τελειώσετε με την συλλογή σπόρων, κόψτε την κορφή με τα άνθη για να δίνει το φυτό την δύναμη του στα φύλλα.

Για σπόρους στείλε μήνυμα: zevs2013ltd@yahoo.gr
Συσκευασία 100 σπόρων 5ευρω

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις