Α-Ω ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ με σπόρους-υλικά από τη φύση.Που θα βρω φυσικά υλικά και σπόρους


Οι σπόροι φυσικά αγνά υλικά αντιπροσωπεύουν την προσδοκία της γέννησης του καινούργιου φυτού, την αναγέννηση της φύσης, την ίδια τη μάννα γη.
Αποφασίσαμε να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό  προς τη μητέρα φύση που κρατά φυλαγμένο αυτό το θησαυρό της.

Από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας, ο άνθρωπος κατασκεύαζε και φορούσε κοσμήματα, έτσι η κοσμηματοποιία εξελίχθηκε παράλληλα με την ανθρώπινη εξέλιξη. Ποια είναι όμως η ανάγκη που ωθεί τον άνθρωπο να φοράει κοσμήματα; Η απαντήσεις που μπορούν να δοθούν είναι πολλές. Ο βασικός όμως λόγος είναι η ανάγκη του ανθρώπου να ξεχωρίζει και να διακρίνεται, να γίνεται ποιο όμορφος και να εκφράζεται μέσα από μοναδικά πολύτιμα αντικείμενα θέλοντας να αναδείξει την προσωπικότητά του, το στυλ του, τη κοινωνική του τάξη ή ακόμα και τις προτιμήσεις του. Το κόσμημα λοιπόν στην βιομηχανική πλέον εποχή είναι το προϊόν που μπορεί να καλύψει την ανάγκη μας και να εκφράσει την πολυτέλεια με τον καλύτερο τρόπο.
Σήμερα, μετά από τόσες χιλιετίες, ο άνθρωπος επιστρέφει στα αρχικά κατασκευαστικά υλικά και κυρίως στο ξύλο! Όλες οι σύγχρονες τάσεις στην κατασκευή κοσμημάτων στρέφονται στην οικολογία.Που θα βρείτε υλικά?


Για ρίξτε μια ματιά εδώ:

 http://www.sporosbank.com/423483996/category/794651/%cf%83%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις