Α-Ω Yi Yi Ren Coix Seeds Semen Coicis Lachrymae. Ενας σπόρος χωρίς γλουτένη για ιδιαίτερα πιάτα.ΔΑΚΡΥ ΙΩΒ ΦΑΓΩΣΙΜΟ



Yi Yi Ren Coix Seeds Semen Coicis Lachrymae. Ενας σπόρος χωρίς γλουτένη για ιδιαίτερα πιάτα.είναι αρκετά καλός προμηθευτής ενέργειας και αμινοξέων.Μια ενδιαφέρουσα χημική ουσία που περιέχει ο σπόρος είναι η αδενοσίνη, η οποία είναι χαλαρωτική, αναλγητική, αντιυπερτασική και αγγειοδιασταλτική και υπογλυκαιμική, μαζί με μια σειρά άλλων θετικών ενεργειών. 
Ο σπόρος έχει επίσης χημικά που είναι φυσικά αντιφλεγμονώδη, αλλά μία από τις εύκολα παραλειφθείσες δραστηριότητες είναι αυτή που σχετίζεται με μια χημική ουσία που ονομάζεται COIXENOLIDE, της οποίας οι σπόροι έχουν αρκετά.

 Είναι αυτό που ονομάζεται χημική ουσία ανοσοθεραπείας.
Η ανοσοθεραπεία, η οποία ονομάζεται επίσης βιολογική θεραπεία, είναι ένας τύπος θεραπείας του καρκίνου που αποσκοπεί στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού για την καταπολέμηση του καρκίνου. Συνήθως χρησιμοποιεί φυτά για να βελτιώσει, να στοχεύσει ή να αποκαταστήσει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα φυτά αυτή τη φορά δεν καταπολεμούν άμεσα τον ιό, βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα να καταπολεμήσει τον ιό.

Σπόρους για να καλλιεργήσετε θα βρείτε στο sporosbank.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις