Α-Ω Αγγινάρες όλων των ποικιλλιών. Σπόροι από όλο τον κόσμο

Όταν αγοράζουμε φυτά αγγινάρας από φυτώρια συνήθως δεν ξέρουν να μας πουν ούτε την ποικιλλία τους, τα φυτά δεν είναι πιστοποιημένα, δεν γνωρίζουμε αν είναι ιβρίδια αν αντέχουν 1 χρόνο ή 6.
Ξηρόφυτα που είναι εύκολο να πιάσουν και δίνουν αγγινάρες απο την 1η χρονιά δεν βρίσκεις εύκολα ή μάλλον εντελώς ακατόρθωτο, εκτός κι αν σου δώσει κανένας φίλος και πάλι δύσκολα θα γνωριζετε την ποικιλλία και τα χαρακτηριστικά του.
Βρίσκεις μόνο σπορόφυτα που δεν πιάνουν εύκολα και μπορεί να χάσετε τα φυτά.

Την χρονιά 2015 αποφασίσαμε να καλλιεργήσουμε εντατικά τις αγγινάρες βάζοντας διάφορες ποικιλλίες για να καταλήξουμε ποια θα μας κάνει για να κρατήσουμε ως προιόν του αγροκτήματος μας.
Φέραμε ποικιλλίες από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη ιβρίδια και παραδοσιακά βιολογικά φυτά.
Σκεπτόμαστε να καλλιεργήσουμε και σε θερμοκήπιο μια και θα επενδύσουμε σε κονσερβοποίηση αγγινάρας. Σπόρους από τις ποικιλλίες μας θα βρείτε από το καλοκαίρι του 2016.
Φυτά σε περιορισμένο αριθμό θα έχουμε την Άνοιξη 2016.
Για παραγγελίες επικοινωνείτε με το zevs2013ltd@yahoo.gr




 Purple of Romagna
Μεγάλες, στρογγυλές μώβ χρώματος τρυφερές και νόστιμες, ιδανικές για Νότια Ελλάδα και νησιά χρειάζονται θερμοκήπιο σε κρύα μέρη. Είναι δημοφιλής στους σεφ, και είναι σίγουρη η πώληση τους στις αγορές. Είμαστε υπερήφανοι για την εισαγωγή αυτής της περιφερειακής ιταλική φαβορί αγγινάρας.

Violet de Provence                                     Η βιολέτα της Προβιγκίας

Αυτή η γαλλική κειμήλιο αγγινάρα σημειώνεται για την εξαιρετική του γεύση και τα όμορφο μωβ μπουμπούκια που είναι υπέροχο  μεγάλα. Σπάνια θα την βρείτε εκτός Ευρώπης.

 BABY ANZIO 
Ανοικτό μωβ και μόνο περίπου μια ίντσα σε διάμετρο, όταν αναπτυχθεί πλήρως, το μωβ Anzio μωρό είναι συγγενής του romanesco αγκινάρας της περιφέρειας του Λάτσιο Ιταλία. Όπως πολλοί αγκινάρες μωρό, anzios μωρό μπορεί να μαγειρευτεί και να καταναλωθεί ολόκληρο.

 Rusty Jordan
αναπτύχθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 από έναν καλλιεργητή Καλιφόρνια που ονομάζεται Rusty Ιορδανία, η μεγάλη καρδιά είναι εύστοχα ονομάστηκε. Είναι προικισμένο με μια μεγάλη, σαρκώδη βάση και ζυγίζει πάνω από ένα κιλό. Αυτό το πράσινο, 3 1/2-5 1/2 "γίγαντας-κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το πρώτο ετήσιο αγκινάρα προέρχεται από σπόρους, είναι εξαιρετική για το παραγέμισμα.



 TAVOR                         Βελτιωμένη οργανική ποικιλλία της GREEN GLOBE που είναι ανθεκτική στο κρύο και πολύ παραγωγική.Παράγει 8-12 μπουμπούκια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις